Vogeltjesmarkt Antwerpen
Overnachten bij de Vogeltjesmarkt in Antwerpen

Omdat de vogeltjesmarkt in de ochtend gehouden wordt is het soms handiger om de nacht van tevoren al in Antwerpen te overnachten. Op die manier kun je er lekker een weekendje Antwerpen van maken en zondag op je gemakt naar de vogeltjesmarkt lopen of fietsen. Er zijn rondom de vogeltjesmarkt meerdere hotels en ander accommodaties te vinden, waardoor je binnen enkele minuten op deze populaire zondagsmarkt kunt staan.

Op deze pagina vermelden we een aantal hotels en andere overnachtingsmogelijkheden die in of rondom de theaterwijk gelegen zijn, waar de vogelmarkt gehouden wordt. Wil je zelf zoeken naar hotels, pensions of B&B's dan kan dat o.a. via booking.com of expedia.nl.

Wat wij zelf vaak doen is via Trivago Antwerpen naar hotels en B&B's in Antwerpen zoeken. Trivago vergelijkt de prijzen van meer dan tien hotelsites en toont je vervolgens de laagste prijzen per accommodatie. Op deze manier betaal je nooit teveel voor je overnachting in Antwerpen

Koopzondagen in Antwerpen

Als je op zondag naar de Vogelenmarkt komt dan kun je dat op koopzondagen meteen combineren met winkelen in Antwerpen. Op koopzondag Antwerpen lees je exact wanneer het koopzondag in Antwerpen is.

Theater Hotel

De ligging aan de Arenbergstraat zorgt ervoor dat je op enkele tientallen meters van de vogelenmarkt slaapt als je een kamer boekt in het viersterren Theater Hotel. WiFi is gratis, de receptie is 24 uur per dag geopend en parkeren kan in de buurt tegen betaling. Huisdieren kunnen mee, hoewel daar mogelijk wel een extra toeslag voor betaalt moet worden. Gasten zijn vooral te spreken over de locatie, maar het Theater Hotel scoort ook goede cijfers als het neerkomt op hygiŽne, comfort en het personeel.

Theater Hotel
Arenbergstraat 30
B-2000 Antwerpen
Telefoon: +32 3 203 54 10
Kamer reserveren: booking.com

Hotel Elzenveld

Residentie 't Elzenveld is een kleiner hotel (dertig kamers) dat gunstig gelegen is ten opzichte van de vogelenmarkt en winkelstraat de Meir. Fijne, lichte kamers met gratis WiFi en een aangename binnentuin met zonneterras zorgen ervoor dat je hier aangenaam overnacht. Hoewel je midden in het centrum van Antwerpen zit, krijg je daar eigenlijk amper iets van mee. De rust rondom het hotel wordt door veel hotelgasten als pluspunt gezien.

Hotel Elzenveld
Lange Gasthuisstraat 45
B-2000 Antwerpen
Telefoon:+32 3 202 77 11
Kamer reserveren: booking.com

B&B Rosier 10

Ben je op zoek naar de intimiteit en de sfeer van een bed&breakfast? Misschien is het in een oud herenhuis gevestigde B&B Rosier 10 dan iets voor jou? In het pand zijn vier gastenkamers aanwezig die van alle gemakken voorzien zijn. Op alle vlakken haalt deze bed&breakfast hele hoge rapportcijfers. Gasten zijn vooral erg te spreken over het ontbijt, de ligging, de relaxte sfeer en de aangename bedden. De accommodatie wordt in diverse vooraanstaande bladen geroemd om de inrichting. Binnen acht minuten wandel je naar de vogeltjesmarkt.

B&B Rosier 10
Rosier 10
B-2000 Antwerpen
Telefoon: +32 489 279 999
Kamer reserveren: booking.com

Hotel Ibis Antwerpen Centrum

Dichterbij de vogelenmarkt kun je bijna niet overnachten. Dit hotel van de Ibis-keten ligt aan het Theaterplein. Wie een kamer heeft die direct aan het Theaterplein ligt die kijkt uit op de vogeltjesmarkt. Het vrij eenvoudige hotel omvat honderdvijftig kamers en biedt haar gasten gratis WiFi in het hele hotelgebouw. Prijstechnisch zit het Ibis hotel onder het gemiddelde wat je in Antwerpen betaalt.

Hotel Ibis Antwerpen Centrum
Meistraat 39
B-2000 Antwerpen
Telefoon +32 3 231 8830
Kamer reserveren: booking.com

Antwerpen

De stad Antwerpen is enorm populair onder Nederlandse toeristen. Dagelijks komen duizenden landgenoten naar Antwerpen om te winkelen, te genieten van het Bourgondische leven en de vele bezienswaardigheden te bewonderen.

Meer info over de Vogeltjesmarkt

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over de Antwerpse Vogelenmarkt:
Vogeltjesmarkt Antwerpen
Vogeltjesmarkt Antwerpen
Vogeltjesmarkt Antwerpen

© teksten & foto's Silver Media - contact, disclaimer & copyright - ons cookiebeleid